2014. március 21., péntek

Plusz rész :)♥

3 év telt el az ominózus pillanat óta, mikor Harry mindenki szeme, és füle hallatára megkérte Ella kezét. A szereplők azóta rengeteget változtak, illetve életük is rendesen megváltozott. 
Harry és Ella - Második gyermekük születése után sikerült megtartaniuk az esküvőt, azóta Ella büszkén viseli a Mrs.Styles nevet. Elizabeth nagyon szépen cseperedik, már kiskora ellenére rengetegen szeretik, köztük One Direction és Ella Roberts rajongók is. 
Louis és Gemma - Mikor Louis és Eleanor szakítottak, Louis összezuhant. Egyetlen segítsége Harry nővére volt, aki bármikor képes volt neki segíteni. Később többet kezdtek egymás iránt érezni, de nem mondták el, mert tartottak Harry reakciójától. Végül elmondták neki, ő pedig boldogan fogadta a nagy hírt. Louis és Gemma azóta is boldog párkapcsolatban élnek, az esküvőt tervezgetve. 
Liam és Sophia - Talán az egyetlen olyan páros, akiről nem hallani minden nap. Danielle után Liam Sophia-ban találta meg az igazit, és azt, akivel le tudná élni az életét. Liam már az elején elmondott mindent Sophia-nak Ella és az ő kapcsolatáról, talán ezért bíznak meg egymásban mindennél jobban. A kicsi gyerek már úton van, miközben Sophia ujját egy gyönyörű gyűrű ékesíti. 
Zayn és Perrie - Boldog házasságban élnek már évek óta, két gyerekükkel együtt. Nem tudni róluk nagyon sokat, hisz Zayn elfogadta, hogy Perrie nem a kamerák előtt szeretné leélni férjével és gyerekeivel az életét. 
Niall és Barbi - Niall végül Palvin Barbi személyében találta meg a boldogságot. Lassan 3 éve élnek boldog házasságban, egy otthonos kis kertes házban. Barbi nagy pocakja vonzza az emberi tekinteteket, de ők rettentően büszkék kislányukra, aki másfél hónapon belül megérkezik.

Képek :



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése